3 pași simpli pentru clarificarea și împlinirea dorințelor

Așa cum mintea subconștientă poate produce vindecarea durerii (despre asta, pe larg,  în mini-cursul meu gratuit al cărui link îl găsești aici https://alinaroman.ro/minicurs/), ea poate produce orice alt rezultat, dacă știm cum să lucrăm cu ea.

Dar ca să obții ceva, e important să știi ce vrei.

Ce anume îți dorești?  La ce visezi?  Îți este clar ce anume vrei să schimbi în viața ta? 

Iată 3 pași simpli prin care să îți îndeplinești dorințele:

1.Fă o listă a dorințelor tale, lucrurile pe care le dorești în acest moment al vieții tale. Grupează-le pe categorii: sănătate, dorințe personale, relații, profesie, bani. Notează-ți lucrurile pe care le dorești pentru fiecare categorie în parte, cât mai specific posibil.

2.Transformă dorințele în obiective concrete și notează-le și pe acestea. Doar gândindu-te la ele, mintea ta subconștientă nu va ști ce anume să aducă în viața ta. 

De exemplu: transformă dorința de a fi sănătos în obiective concrete: merg zilnic pe jos 3 km, dansez în fiecare zi, fac zilnic exercițiile fizice potrivite pentru mine, îmi rezerv minim 30 minute zilnic pentru activitățile relaxante preferate, țin post miercurea și vinerea, reduc la doar o zi pe săptămână mâncatul de dulciuri, ajung la greutatea de … în următoarele … luni, beau … pahare de apă pe zi etc.  

E foarte important să îți propui ce să faci concret, ce dorești să obții concret, în privința refacerii și/sau menținerii sănătății tale.  Toate afirmațiile le scrii la timpul prezent, pentru că prezentul e singurul timp pe care mintea ta subconștientă îl înțelege. 

3.Odată ce obiectivele tale sunt foarte clare, asigură-te că mintea ta subconștientă este de acord cu mintea conștientă, cu voința ta care a pus pe hârtie ce ți-ai propus să faci concret.

Ceea ce ți-ai dorit poate mai demult și nu s-a îndeplinit încă este fie pentru că dorința a fost vagă și nu ai transformat-o într-un obiectiv clar, dar și pentru că, deși ți-ai dorit cu multă claritate anumite lucruri,  mintea ta subconștientă nu a fost de acord, prin programele limitative pe care le avea înregistrate în memoria ei, iar ea deține puterea manifestării.

OK, acum pentru că ai ajuns la acest pas, presupun că ai deja niște obiective clare, scrise pe hârtie. 

Ce îți  mai rămâne de făcut acum este să folosești o tehnică energetică prin care să eliberezi din mintea subconștientă acele programe limitative care te pot împiedică să îți îndeplinești dorințele, transformate în obiective foarte specifice.

Una dintre tehnicile cele mai simple pe care le cunosc și pe care le explic clienților mei este metoda ho’oponopono.  

Probabil ai auzit de “Îmi pare rău, Te iert, Mulțumesc, Te iubesc.”  Acestea sunt frazele folosite în ho’oponopono pentru a șterge din memoria minții subconștiente  toate acele amintiri, blocaje, energii negative, care ne împiedică să ajungem în starea zero, în care să fim inspirați de Divinitate.. 

Filozofia ho’oponopono spune: “ Sunt 100% responsabil pentru tot ceea ce se întâmplă atât în interiorul meu cât și înafara mea.”  Asta înseamnă că tot ceea ce există în interiorul tău, înmagazinat în memoria minții subconștiente, a format realitatea prezentului.  

Pentru a transforma această realitate într-una nouă, ai nevoie mai întâi să pui de acord voința minții conștiente cu puterea minții subconștiente.

Și, dacă nu cunoști nicio altă tehnică de deprogramare a subconștientului, poți folosi această tehnică simplă, dar foarte puternică de curățare.

Iată formula magică, pe care o poți folosi pentru eliberarea oricăror blocaje în calea îndeplinirii dorințelor tale transformate în obiective:

Îmi pare rău că anumite aspecte ale programării mele, ale moștenirii ancestrale au declanșat blocaje în îndeplinirea … (menționezi pe rând obiectivele tale, la timpul prezent)

Te rog să mă ierți pentru că am judecat/criticat …. (pe mine sau pe altcineva pe care îl consider vinovat de neîndeplinirea obiectivului propus). Te rog iartă-mi strămoșii pentru că ceea ce au făcut sau gândit a generat acest sistem de convingeri în ființa mea. Te rog să mă ierți pentru că am fost orb (oarbă) la ceea ce se petrece în interiorul meu, față de gândurile și emoțiile mele interioare

Mulțumesc pentru că m-ai făcut conștient/ă de aceste convingeri și aceste date. Mulțumesc pentru că îmi asculți rugămintea de a curăța toate aceste amintiri

Te iubesc, îmi iubesc rudele, mă iubesc pe mine însămi/însumi, îmi iubesc strămoșii și iubesc Divinitatea pentru că mi-a șters toate limitările și datele interioare, astfel încât mă pot afla aici și acum pentru a trăi miracolul clipei prezente și miracolul iubirii. 

Poți folosi afirmațiile ho’oponopono oricând pe parcursul unei zile, ori de câte ori dorești. Important este să o faci zilnic, pentru a elibera blocajele în calea realizării obiectivelor tale. 

Poți folosi aceste afirmații mai ales în minutele de aur ale fiecărei zile, pentru că cei inițiați în știința numerologiei spun că în aceste minute puterea de manifestare a ceea ce gândim și simțim este foarte mare. 

Modalitatea de calcul a minutelor de aur o găsești într-un alt articol de pe secțiunea de blog:  

https://alinaroman.ro/magia-minutelor-de-aur-ale-fiecarei-zile/

Simt să menționez ceva important, pentru că circulă pe internet o versiune a celor patru afirmații care nu are nicio legătură cu filozofia ho’oponopono, și anume: “Iartă-mă, Te iert, Mulțumesc Te iubesc”.

Filozofia ho’oponopono spune clar: “Sunt 100% responsabil pentru ceea ce se întâmplă atât în interiorul cât și în exteriorul meu.”  Deci nu e nimic de iertat și nimeni pe care să ierți. Nu ai de ce să spui “Te iert” de la acest nivel de conștientizare.

Atunci când realizezi că tot ceea ce vine către tine este creat doar de programele din interiorul tău, realizezi că tot ceea ce ai de făcut, este să-ți ceri iertare Divinității pentru amintirile, blocajele, toate acele energii negative care au atras realitatea în care te afli.

Dacă vrei să explorezi mai profund această tehnică simplă, dar foarte puternică de eliberare, te invit să citești cărțile Zero limite scrisă de Joe Vitale și dr. Hew Len și Starea zero, scrisă de Joe Vitale.  Și după ce vei aprofunda această filozofie de viață, vei conștientiza că totul există în interiorul tău, iar realitatea exterioară nu este decât o proiecție a programelor tale.

De aceea, ai puterea extraordinară de a-ți transforma realitatea. Tu alegi. Alege conștient!

E un moment bun să-ți clarifici ce anume dorești să transformi în viața ta, în fiecare dintre aspectele ei. Iar acum știi și cum poți face asta.

Tu alegi. Alege conștient!

 

1 thought on “3 pași simpli pentru clarificarea și împlinirea dorințelor”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Scroll to Top