“Pot să spun că după ce am cunoscut-o pe Alina, viața mea și a familiei mele s-a schimbat. Tehnicile pe care le aplică prin Codul Emoțiilor, Codul Corpului, PSYCH-K® și Sacred Freedom Technique, după mine, reprezintă cea mai reală posibilitate de vindecare a omenirii. Alina este mai mult decât o profesionistă, este un om minunat plin de generozitate și căldură.  Nu pot să descriu în cuvinte cât îi sunt de recunoscătoare! Îți mulțumesc!” – Ivona S.

„Se împlinesc aproape 3 ani de când o cunosc pe Alina, pe care am „găsit-o” rugându- la Dumnezeu ajute rezolv o problemă de sănătate (fizică). Citisem despre metoda PSYCH-K®, eram fascinată de abordarea acestei metode și pornind în căutarea terapeutului cel mai potrivit pentru mine am ajuns la AlinaȘi ceea ce a urmat este pentru mine una dintre cele mai fabuloase călătorii ale vieții mele și clădirea unei prietenii care simt vine de undeva de departe din trecut și nu se sfârși niciodatăMi-am dorit găsesc o modalitate curăț trecutul neamului meu de orice forme de energii negative și am reușit acest lucru cu ajutorul Alinei.  Am aflat informații despre mine și linia mea familială pe care nu fi reușit altfel le stiu și am simțit cu fiecare eliberare cum se desface câte un nod de durere, tristețe, frică și se transformă în iubire și bucurie, ușurare, compasiune.  Știam neamul meu își pune amprenta asupra ceea ce sunt azi, dar nu mi-am imaginat această amprentă este atât de amplă și puternică. Metoda Body Code, este una dintre metodele pe le-am învățat de la Alina și foarte pe scurt este o modalitate prin care poți verifica validitatea unor informații prin consultatea propriului corp, ceea ce pentru mine a avut rezultat o mai strânsă comunicare cu propriul meu organism și mai multă încredere în inteligența cu care este înzestrat. Alina este un bulgăre de lumină și iubire, dar una dintre calitățile ei cele mai evidente este perseverența și dedicarea de care a dat dovadă la fiecare dintre întâlnirile noastre săptămânale – de fiecare dată face lucrurile până la capăt și tot ceea ce este nevoie primești sau rezolvi se întâmplăAlina nu păstrează doar pentru ea cunoașterea pe care o are, ci o împarte cu toți cu cei cu care intră în contact – am primit de la Alina zeci de cărți, video-uri, informații despre metodele pe care le folosește și pe care își dorește le învățam și le folosim și noi. Pentru mine, Alina este prietenul la care apelez atunci când sunt în dificultate și de fiecare dată s-a făcut lumină și am mai urcat o treaptă în evoluția spirituală la care noi toți suntem chemați ca și co-creatori ai acestei minuni care este IUBIREA.” – Elena T

“Lucrul cu Alina mi-a schimbat viața!  Am cunoscut-o la momentul potrivit, când aveam de trecut un “hop,,.   În ea am descoperit un sprijin de nădejde, de un profesionalism ireproșabil, un om minunat, cu o dorință sinceră de a ajuta oamenii prin metode simple, cu rezultate imediate.  Alina știe să ofere cele mai bune soluții (am lucrat atât cu PSYCH-K®, cât și cu The Body Code și Sacred Freedom Technique) astfel încât transformarea să fie rapidă și durabilă. M-am descoperit pe mine, un nou eu care nici nu știam că există. Cu ajutorul ei am căpătat încredere în mine și curaj pentru a merge mai departe.  Ea a știut să mă îndrume și să mă susțină la fiecare pas.  Sunt recunoscătoare pentru că Dumnezeu mi-a scos-o în cale și am putut face astfel schimbările care erau atât de necesare.  Îți multumesc Alina pentru dedicarea și munca pe care le depui aducând lumina în sufletele și viețile oamenilor!,, – Mădălina U.

“Alina Roman, un om minunat pe care l-am întâlnit “întâmplator” virtual și nu știam de ce am apelat la ea.  Acum știu , așa trebuia să se întâmple.  Mi-a vorbit de cartea Codul Emoțiilor de Dr Bradley Nelson și m-a ajutat să lucrez și să înțeleg și minunile au început să curgă.  Eram fascinată și mi-am dat seama că, dacă ai încredere, răbdare și credință, ai rezultate extraordinare. Am mai lucrat cu Alina și am făcut o Echilibrare a convingerilor fundamentale – PSYCH-K® care mi-a ușurat sufletul și m-a transformat într-un om mai bun, făcându-mă să mă înțeleg, să mă iert și să mă iubesc așa cum sunt.  Mulțumesc suflet frumos că mi-ai arătat ce minunat este să trăiești în lumină!” – Maria C.

“Am lucrat  cu ajutorul Codului Emoțiilor și metodei PSYCH-K®.  În ultimele 6 luni, viața mea s-a schimbat. Simt asta și persoanele apropiate au observat acest lucru.  Sunt mult mai liniștită și mai fericită. Am crescut mult, vibrațional. Sunt recunoscătoare Universului că a facilitat întâlnirea cu această persoană absolut minunată, empatică, inteligentă, pe care te poți baza oricând și de la care ai continuu de învățat. O recomand din inimă!” – Camelia P.

“Am întâlnit-o pe Alina Roman într-o perioadă deosebit de grea, când evenimentele care se petreceau din viața mea mă afectaseră într-atât încât consecințele le simțeam până și la nivel fizic. Ședințele cu Alina m-au ajutat foarte mult să mă echilibrez emoțional, să îmi accept viața cu recunoștință și să conștientizez că ceea ce mi s-a întâmplat a fost exact ceea ce aveam eu nevoie  ca să evoluez și să mă poziționez pe drumul meu. Este o persoană pasionată de ceea ce face, implicată, deschisă, prietenoasă și creează o atmosferă plăcută în timpul întâlnirilor.  Am scris aceste rânduri cu plăcere, in speranța că vor fi utile celor aflați în momente de cumpănă și doresc un terapeut pentru sufletele lor, o ghidare pentru a se regăsi pe ei înșiși, dincolo de prejudecăți, dincolo așteptările celorlalți. ” – Florentina B.

“Am cunoscut-o pe Alina în urmă cu aproximativ șase luni. Eram de multă vreme într-o stare în care nu mă mai regăseam în nimic, aveam senzația că trăiesc viața altcuiva. Mi-a plăcut de la prima întâlnire.  Am găsit in ea un om cald, un profesionist, un foarte bun ascultător, am simțit pentru prima oară după foarte multă vreme că cineva mă asculta cu adevărat, că înțelege ce vreau să-i spun. Pot spune că deja după primele două întâlniri am văzut din nou “lumina” din sufletul meu.  Mi-a explicat despre metoda de curățare a emoțiilor negative cu ajutorul Codului Emoțiilor, mi-a trimis materiale pentru a-mi fi totul mai clar și am început lucrul.  Au fost uimitoare schimbările din viața mea, în relația mea cu ceilalti și mai ales în relația cu soțul meu.  Deasemenea am redescoperit câte lucruri minunate erau acolo înlăuntrul meu, am învățat să mă iubesc din nou și să le ofer iubire celor din jurul meu, am văzut din nou ce viață frumoasă îmi dăruiește bunul Dumnezeu în fiecare zi.  Am lucrat mult cu Codul Emoțiilor și vă spun din tot sufletul că totul mi s-a părut magic. După fiecare ședință cu Alina simțeam că îmi cresc aripi să zbor, că pot să realizez orice, dacă îmi doresc cu adevărat. Lucrez în continuare cu ea și stiu că mai avem lucruri de descoperit împreună în ceea ce mă privește. O recomand cu tot sufletul tuturor prietenilor mei și tuturor celor care simt că nu se mai regăsesc în viața lor sau că sufletul lor a ajuns într-un impas. Eu am simțit cu adevărat magia din viața mea.  Cât despre omul Alina Roman vă pot spune și că veți descoperi o femeie frumoasă, caldă, bună, luminoasă, un om vesel și foarte deschis, un prieten pe care îl veți avea aproape de sufletul vostru mereu, eu așa simt.” – Liliana P.

Translate »
Scroll to Top