Magia minutelor de aur ale fiecărei zile

Poate că ai auzit de minutul de aur al zilei sau minutul magic. 

De fapt, există două minute de aur în fiecare zi, pe care tu le poți folosi pentru a-ți aduce vindecare în corp.

În primul rând există minutul de aur al fiecărei zile.

Conform științei străvechi a numerologiei, minutul de aur al fiecărei zile se calculează în următoarele moduri:

 • pentru primele 24 de zile a fiecărei luni: ora este corespunzătoare zilei lunii în care ne aflăm, iar minutul corespunde lunii în care ne aflăm. De exemplu, în ziua de 16.08, minutul de aur este între ora 16.08 și 16.09, în ziua de 17.08, minutul de aur este între 17.08 și 17.09 și așa mai departe.
 • pentru zilele între 25 și 31 ale fiecărei luni, minutul de aur se calculează în oglindă. Adică ora corespunde lunii în care ne aflăm și minutul corespunde zilei în care ne aflăm. De exemplu, în ziua de 25.08, minutul de aur va fi între ora 8.25 si 8.26, pe 26.08, minutul de aur va fi între 8.26 și 8.27 și așa mai departe.

În afară de acest minut de aur al fiecărei zile, există și minutul de aur personal care este calculat în funcție de ziua și luna în care ne-am născut, după același algoritm, ca minutul de aur al fiecărei zile:

 • dacă te-ai născut într-una din primele 24 de zile a lunii,  ora este corespunzătoare zilei lunii în care te-ai născut, iar minutul corespunde lunii în care te-ai născut. De exemplu, dacă te-ai născut pe 3.08, minutul tău personal de aur este între ora de la 3.08 până la 3.09 în fiecare zi.  
 • dacă te-ai născut între 25 și 31 ale lunii, minutul de aur se calculează în oglindă. Adică ora corespunde lunii în care te-ai născut și minutul corespunde zilei în care te-ai născut. De exemplu, în dacă ești născut pe 25.09, minutul tău personal de aur este în fiecare zi între ora 9.25 si 9.26. Sau dacă ești născut pe 27.12, minutul tău personal este în fiecare zi, între 12. 27 și 12.28.

Deci, conform științei străvechi a numerologiei, în fiecare zi, noi avem două oportunități fantastice, despre care o să-ți povestesc acum.

Conform legii atracției, noi manifestăm, cu sau fără voia noastră, gândurile, emoțiile și cuvintele noastre.

Totul este energie. Noi suntem energie și suntem ca niște antene de emisie – recepție.  Amintirile, convingerile, emoțiile, gândurile noastre creează, pentru că sunt, deasemenea energie.

De aceea este foarte important să emitem gânduri și emoții cu vibrație înaltă, care să ne creeze experiențe cu vibrație înaltă.

În cele două minute de aur pe care le ai la dispoziție zilnic, este deosebit de important să ai gânduri și emoții pozitive (cu vibrație înaltă), pentru că, se pare, că puterea de manifestare a ceea ce gândim și simțim în aceste minute este mult mai mare decât în mod obișnuit.  

Este clar de ce nu ne dorim ca tocmai în minutele de aur ale zile să emitem gânduri negative, dublate de emoții de frică, lipsă de speranță, mânie, învinovățire și altele din aceeași categorie.

Practic, din punct de vedere energetic, se pare că în aceste minute de aur, ceea ce emitem sub forma de gând sau cuvânt dublat de emoție se va manifesta, mai devreme sau mai târziu, în viața noastră.

Ce ai de făcut?

Simplu, îți setezi telefonul să sune cu un minut sau două mai devreme de fiecare minut de aur (cel al zilei și cel personal)  și te pregătești să lansezi în Univers dorințele tale.

Pentru minutul de aur personal, îți pui dorințe personale.

Important ca aceste dorințe să fie la timpul prezent și să fie formulate ca și când ele deja s-au îndeplinit. 

De exemplu, pentru vindecarea oricărei dureri (fizice sau emoționale):

 • “Sunt din ce în ce mai bine din toate punctele de vedere.” (celebra frază a lui Emil Coue)
 • “Sănătatea mea este din ce în ce mai înfloritoare.”
 • “Mă bucur de sănătate radiantă.”
 • “Fiecare celulă a corpului meu este fericită și sănătoasă.” etc

E foarte important ca în minutul de aur să nu pomenești nimic de durere, de boală și să afirmi doar ceea ce îți dorești să manifești, ca și când acel lucru este deja manifestat.

Pentru minutul de aur general, îți pui dorințe pentru binele familiei tale, al comunității tale, al țării, al planetei.

De exemplu:

 • “Membrii familiei mele manifestă sănătate radiantă.”
 • “Țara mea este din ce în ce mai roditoare.”
 • “Planeta Pământ este din ce în ce mai curată.” etc.

Dacă minutul tău personal de aur este noaptea (așa cum este al meu), nu e necesar să te trezești noaptea să lansezi în Univers dorința.

Numai dacă se “întâmplă” să te trezești noaptea chiar în preajma minutului tău personal de aur (cum mi se “întâmplă” mie de multe ori), este clar că poți lansa în Univers dorința pe care o ai.

O altă modalitate de folosire a minutelor de aur ale zilei, pe care eu o sugerez clienților mei din sesiunile individuale este să pregătească și să facă eliberări energetice cu tehnica străveche ho’oponopono.

În cartea Starea Zero, Joe Vitale sugerează un anume mod de folosire a celor patru afirmații ho’oponopono, pentru eliberarea tuturor acelor amintiri, convingeri, traume, emoții acumulate în subsconștient, care generează durere:

1. Îmi pare rău că anumite aspecte ale programării mele, ale moștenirii ancestrale au declanșat … (aici enunți problema/durerea/aspectul pe care dorești să o/îl vindeci)

2. Te rog să mă ierți pentru că am judecat/criticat …. (pe mine sau pe altcineva pe care îl consider vinovat de problema/durerea/aspectul pe care am ales să o/îl vindec). Te rog iartă-mi strămoșii pentru că ceea ce au făcut sau gândit a generat acest sistem de convingeri în ființa mea. Te rog să mă ierți pentru că am fost orb (oarbă) la ceea ce se petrece în interiorul meu, față de gândurile și emoțiile mele interioare.

3. Mulțumesc pentru că m-ai făcut conștient/ă de aceste convingeri și aceste date. Mulțumesc pentru că îmi asculți rugămintea de a curăța toate aceste amintiri, Multumesc! Multumesc! Mulțumesc!

4. Te iubesc, îmi iubesc rudele, mă iubesc pe mine însămi/însumi, îmi iubesc strămoșii și iubesc Divinitatea pentru că mi-a șters toate limitările și datele interioare, astfel încât mă pot afla aici și acum pentru a trăi miracolul clipei prezente și miracolul iubirii. Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!

Poți folosi afirmațiile ho’oponopono oricând pe parcursul unei zile.

Dr. Hew Len și Joe Vitale recomandă cât mai des posibil să spunem (în gând sau cu voce tare) cele patru afirmații sau doar „Mulțumesc! Te iubesc!”,  ca o mantră continuă, în timp ce lucrăm, facem diverse activități.

Dar mai ales, poți folosi aceste afirmații în minutele de aur ale fiecărei zile.

Aceste afirmații ho’oponopono au putere mai mare de curățare dacă în timp ce le rostești, simți în corp, ceea ce spui, adică le însuflețești cu puterea emoțiilor tale.

Desigur, poți folosi minutele de aur ale zilei pentru a formula orice dorință.  Dar dacă îți dorești să-ți vindeci niște dureri sau orice afecțiune sau boală , îți sugerez să folosești minutele de aur pentru a manifesta unul dintre darurile cele mai de preț: SĂNĂTATEA.

Sunt recunoscătoare că am descoperit de ceva timp magia minutelor de aur.

Pentru că da, cred în magie. 

Deasemenea, cred în bunătate și în a da mai departe, cu bucurie.  Pentru că suntem cu toții UNUL. Și de aceea, când oferim celorlalți, noi de fapt, ne oferim tot NOUĂ.

Dacă ai ajuns aici și încă nu te-ai înscris la mini-cursul meu gratuit, prin e-mail,  o poți face chiar acum, accesând acest link: https://alinaroman.ro/minicurs/

8 thoughts on “Magia minutelor de aur ale fiecărei zile”

    1. Din punct de vedere numerologic 8 are vibrație diferită de 20 (adică 2), așadar răspunsul la întrebare este NU. Cele două minute de aur zilnic se referă doar la minutul de aur al zilei și lunii în care suntem și minutul de aur al zilei și lunii în care ne-am născut.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Scroll to Top