"Îți poți RECREA oricând realitatea.
ALEGE și AFIRMĂ ceea ce dorești.
Iar Viața îți va arăta CUM."
Alina Roman

Programări sesiuni individuale


Pentru programarea la o sesiune individuală, te rog intră pe pagina Sesiuni individuale a acestui site, dă click pe poza tipului de sesiune dorit, citește descrierea fiecărui tip de sesiune și apoi comandă sesiunea dorită. În urma finalizării comenzii, vei primi automat pe e-mail o factură proformă, unde ai toate datele pentru plata prin transfer bancar. În formularul de comandă poți completa toate informațiile necesare pentru desfășurarea sesiunii.

După ce faci transferul bancar, te rog trimite-mi o poză cu documentul de transfer pe WhattsApp la numărul 0799 977 828, pentru a-ți confirma programarea.

Sesiunile individuale se desfășoară doar la distanță, eficacitatea lor fiind aceeași cu eficacitatea unei sesiuni energetice în care ne aflăm față în față. Pentru detalii despre fiecare tip de sesiune, intră în secțiunea Sesiuni Individuale a site-ului.

Înscrieri cursuri online înregistrate


Pentru înscrierea la un curs înregistrat, dă click pe poza fiecărui tip de curs, pentru a citi descrierea, apoi comandă cursul dorit. În urma finalizării comenzii, vei primi automat prin e-mail o factură proformă, unde ai toate datele pentru plata prin transfer bancar.

După efectuarea plății, te rog trimite-mi o poză cu documentul de transfer pe Whatts App la numărul 0799 977 828, pentru a-ți da accesul la platforma de curs.

Dacă, după ce ai citit cu atenție informațiile de aici, mai ai întrebări, mă poți contacta prin mesaj scris pe Whatts App, la acest 0799 977 828. Nu răspund la apeluri telefonice, pentru că timpul meu de lucru este dedicat desfășurării sesiunilor individuale programate și a susținerii cursurilor online. Îți pot răspunde în scris, în limita timpului disponibil, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 - 20.00.

Translate »
Scroll to Top