Transformarea prin Echilibrarea Convingerilor Fundamentale cu PSYCH-K®

În căutarea noastră pentru echilibru și împlinire personală, adesea ne confruntăm cu bariere subtile, dar puternice, care ne împiedică să ne atingem adevăratul potențial. Echilibrarea convingerilor fundamentale cu PSYCH-K® este o modalitate eficientă de a identifica și de a transforma aceste blocaje invizibile, permițându-ne să ne creăm o viață mai plină de bucurie și realizare.

Dar ce este exact o echilibrare PSYCH-K®? Este un proces special conceput pentru a armoniza ambele emisfere ale creierului, creând un echilibru în funcționarea acestuia în orice situație. Această stare de „creier întreg” este ideală pentru a programa mintea cu noi credințe de susținere a sinelui și pentru a reduce stresul inutil, permițându-ne să ne folosim întregul potențial în fața provocărilor vieții.

De ce să ne echilibrăm convingerile fundamentale? Pentru că acestea sunt fundația pe care ne construim întreaga viață. Dacă această fundație este instabilă sau distorsionată, totul ce construim pe ea va fi la fel. Echilibrarea acestor convingeri ne permite să reconstruim această fundație într-un mod mai solid și mai adecvat pentru aspirațiile și visele noastre.

Echilibrarea convingerilor fundamentale este un proces delicat și profund care implică treisprezece perechi de afirmații concepute pentru a adresa probleme esențiale precum iubirea de sine, iertarea, conexiunea cu Inteligența Divină și multe altele. Pentru a realiza această echilibrare, se solicită permisiunea minții supraconștiente și angajamentul minții subconștiente prin intermediul testului muscular al afirmațiilor.

Procesul începe cu descoperirea convingerilor fundamentale care ne limitează și continuă cu schimbarea lor într-o manieră armonioasă și profundă. Verificarea ecologică asigură că transformările aduse sunt în concordanță cu binele nostru mai mare, iar activitatea de integrare a echilibrării ne ajută să asimilăm și să internalizăm noile convingeri în viața noastră de zi cu zi.

Echilibrarea convingerilor fundamentale cu PSYCH-K® nu este doar un simplu exercițiu de transformare mentală; este un proces holistic care ne permite să atingem potențialul nostru maxim și să ne trăim viața în mod autentic și împlinit. Sărbătorim fiecare pas al acestui proces, recunoscând puterea și frumusețea transformării noastre interioare.

Procesul de echilibrare a convingerilor fundamentale se realizează o singură dată și este o bază solidă pentru realizarea altor echilibrări de convingeri, care să ne conducă mai simplu către manifestarea a ceea ce ne dorim, fie că e vorba de sănătatea mentală, emoțională sau fizică, fie ce este vorba de armonizarea relațiilor noastre cu noi înșine, cu alții.

Sesiunea de echilibrare a convingerilor fundamentale se realizează prin substituție de persoană, la distanță, nefiind necesară prezența ta.  În urma realizării sesiunii primești un raport scris detailat, iar transformările ce au loc la nivel subtil le poți sesiza imediat, sau de la caz la caz, după o perioadă de timp.

Pentru a programa o sesiune de echilibrare a convingerilor fundamentale PSYCH-K® intră în secțiunea Sesiuni individuale a site-ului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Scroll to Top