5 Metode Simple de Curățare Energetică a Casei pentru Armonie și Bunăstare

Ai vreodată senzația că energia din casa ta nu este la fel de vibrantă și pozitivă cum ai dori? Este posibil să simți că spațiul tău are nevoie de o revigorare energetică pentru a te simți mai bine și pentru a crea o atmosferă mai plăcută. În acest articol, îți voi împărtăși câteva metode simple de curățare energetică a casei pentru a aduce armonie și bunăstare în locuința ta.

  1. Boluri tibetane sau sunete din natură

Ascultarea sunetelor create de bolurile tibetane și a celor din natură (sursurul unui pârâu, a valurilor mării, a foșnetului pădurii sau a ciripitului păsărilor) au capacitatea de a influența și armoniza energia dintr-un spațiu. Pentru aceasta poți accesa pe youtube unul dintre miile de video-uri făcute pentru relaxare cu tipul de sunete menționat, în timp ce te afli în casă, lucrând sau relaxându-te sau atunci când nu ești acasă.  Aceste sunete subtile ajută la curățarea și echilibrarea energiei din locuință dar și a energiei tale, atunci când ești în spațiul tău de acasă.

  1. Metoda Ho’oponopono cu apă

Această metodă implică folosirea apei pentru a curăța și armoniza spațiul. În fiecare dimineață, umple un vas de sticlă cu apă în proporție de trei sferturi și plasează-l în camera pe care vrei să o cureți energetic. Mulțumește apei pentru capacitatea sa de a curăța și purifica spațiul. După 24 de ore, aruncă apa în vasul de toaletă și reumple vasul cu apă proaspătă. Această procedură poate fi repetată la intervale regulate, în funcție de nevoile și energiile specifice ale spațiului.

  1. Aromaterapie cu uleiuri esențiale de salvie, tămâie sau geranium

Uleiurile esențiale de salvie și tămâie, dar și cele de geranium au proprietăți puternice de curățare și purificare energetică. E important să folosești un aromadifuzor electric (acela cu flacără din păcate schimbă proprietățile uleiurilor esențiale prin încălzire) pentru a difuza aceste uleiuri în aerul din cameră. Salvia, tămâia și geraniumul sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a elimina energiile negative și de a aduce prospețime în spațiu, iar ție îți aduc claritate și stare de bine.

  1. Curățare cu sare

Sarea este un purificator natural și poate fi folosită pentru a curăța energetic spațiul din casă. Presară sare grunjoasă (din aceea pe care o găsești în magazinele alimentare pentru murături) în colțurile camerelor și las-o acolo timp de 24 de ore. După aceea, matură și spală zona pentru a elimina sarea și energia negativă acumulată. Poți repeta acest proces ori de câte ori simți nevoia să curăți și să echilibrezi energiile din casă.

  1. Tehnica Omuleților din Bete de Chibrit

Această tehnică amuzantă, creată de Jacques Martel implică tăierea legăturilor de atașament cu spațiul în care locuiești. Prin intermediul a șapte pași simpli pe care îi poți face în 2 minute poți să înlături energiile stagnante sau negative pe care le-ai acumulat și s-au acumulat în spațiul în care locuiești și să aduci armonie în locuința ta. Pentru a învăța cum să aplici această tehnică, te invit să urmărești video-ul gratuit pe canalul meu de YouTube.

[Sursă: Curs gratuit de tăiere a legăturilor de atașament conștient și inconștient pe canalul meu de YouTube]

Aceste metode simple de curățare energetică pot aduce o schimbare semnificativă în atmosfera și energia din casa ta. Experimentează-le și adaptează-le în funcție de nevoile și preferințele tale. O casă curată energetic contribuie în mod esențial la o viață armonioasă și echilibrată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Scroll to Top