Descoperiri științifice care ne arată că autovindecarea este posibilă

Este deja demonstrat prin numeroase experimente științifice că materia este energie pură. Noi suntem energie pură. La fel și gândurile și emoțiile noastre. Iar noi comunicăm energetic permanent cu tot ceea ce se află în câmpul cuantic unificator. Suntem ca niște stații de emisie – recepție, în câmpul informațional care ne cuprinde pe toți.

Filmul  documentar Legea rezonanței oculte, unde apar numeroși oameni de știință, printre care dr. Bruce H. Lipton, Prof. Dr. Ervin Laszlo, Gregg Braden, Dr. Fritz A. Popp, Gregg Braden, Lynn McTaggart, dr. Eric Pearl, Dr Masaru Emoto și mulți alții, relevă informații de importanță extraordinară pentru autovindecare.

https://www.youtube.com/watch?v=WrCNQKbrAGc

Recomand cu mare căldură vizionare acestui film documentar, de mai multe ori, pentru a pătrunde în detaliu relevanța descoperirilor făcute, pentru auto împuternicirea oricărui om, pentru că arată că autovindecarea este o alegere. Responsabilitatea pentru vindecare este la îndemâna oricărui om informat. Informația este putere.

Câteva idei desprinse din acest documentar, care arată cum este construită această lume, din care facem parte, la nivel cuantic

Gândurile noastre sunt energie pură.  

Fiecare om are în medie 60.000 de mii de gânduri pe zi, care sunt transmise în Univers, indiferent că suntem conștienți sau nu. Energia lor este transmisă în toate direcțiile și declanșează un proces de rezonanță, adunându-se cu alte gânduri de aceeași frecvență.  Tot ce vibrează pe aceeași frecvență cu cea a gândurilor noastre este atras automat în viața noastră.  

Modul în care ne judecăm, modul în care îi judecăm pe ceilalți sunt energie transmisă în exterior. 

De aceea, este esențial să conștientizăm ceea ce gândim, mai ales despre noi înșine și să încetăm să emitem gânduri autolimitative, dacă ne dorim o realitate diferită de cea pe care o trăim.

Stă în puterea oricărui om să își aleagă gândurile și să le schimbe pe acelea de genul “Nu sunt bun de nimic.”, “Sunt un prost” etc cu gânduri de genul “Sunt copilul iubit al lui Dumnezeu”, sau “Stă în puterea mea să obțin ce îmi doresc.”

În afara gândurilor pe care le emitem permanent, mai există și alte tipuri de energie pe care le emitem permanent: emoțiile.

Cercetătorii de la Institutul de Matematică a Inimii din California, au descoperit că inima noastră generează un câmp electric mult mai puternic decât al creierului nostru.  Se pare că aceasta este una dintre cele mai importante descoperiri ale secolului XX.  Inima noastră are un rol mult mai mare decât acela de a pompa sânge către toate celelalte organe și țesuturi.

Inima noastră emite un câmp electromagnetic care se întinde în afara noastră, pe o rază de aproximativ 2- 3 metri. Ea interacționează cu toate organele și țesuturile noastre cât și cu câmpul unificat din exteriorul corpului nostru, trimițând permanent energie și informație, prin intermediul emoțiilor.

Se pare că atunci când simțim o emoție, ea interacționează cu toate celulele noastre și cu toți atomii din exteriorul nostru, pentru a produce efecte extraordinare, cunoscute de milenii de către tradițiile spirituale străvechi.

Din păcate am fost învățați în societatea modernă, să ne orientăm doar către rațiune, să ne bazăm exclusiv pe logică.

Numeroase studii făcute asupra câmpului electromagnetic al inimii, au arătat că este influențat de convingerile noastre, acele lucruri în care credem cu tărie.  Acest lucru se întâmplă, chiar dacă aceste convingeri sunt conștientizate de noi sau nu, multe dintre ele fiind moștenite, sau preluate de la părinți și educatori la vârste foarte fragede.

Deci atât emoțiile cât și gândurile noastre sunt emise ca energie, în afară prin intermediul energiei electromagnetice a inimii noastre.

Cercetările au arătat foarte clar că atât emoțiile noastre de iubire, iertare, compasiune și recunoștință, dar și cele de, frică, mânie, supărare sau ură putem produce instantaneu modificări în corpul nostru, dar și la mulți kilometri în afara noastră.

E important să înțelegem, dacă dorim să ne asumăm responsabilitatea vindecării noastre, că deși creierul emite câmpuri electromagnetice, că undele electrice produse de inimă sunt de-o sută de ori mai puternice, iar undele magnetice produse de inimă sunte de 5.000 de ori mai puternice decât cele generate de creierul nostru.

De aceea, vindecarea se produce mult mai repede când implicăm în procesul de vindecare emoțiile, pe lângă gânduri.

Pe de altă parte, mai este un aspect foarte important de luat în considerare: influența ADN-ului uman asupra lumii înconjurătoare.

Studiile făcute în ultimele decenii arată ca ADN-ul uman influențează direct fotonii, acele particule minuscule de lumină.

Studiile făcute de fizicianul rus Vladimir Poponin a arătat că ADN-ul uman ordonează atomii în forme regulate.  Ceea ce arată clar că ADN-ul din care suntem creați influențează clar particulele din care este formată lumea înconjurătoare.  Prin intermediul acestor experimente științifice s-a demonstrat ceea ce tradițiile spirituale străvechi au spus cu mii de ani în urmă: că suntem parte integrantă din câmpul unificat și că îl influențăm permanent.

Experimentul lui Poponin a arătat cu certitudine că acest câmp cuantic din care facem parte unește tot ceea ce există în jurul nostru. Prin intermediul lui, suntem în permanentă legătură cu tot ce există, fie că suntem sau nu suntem conștienți de acest lucru.

Ce este în aceeași măsură de important pentru vindecarea noastră este că ADN-ul nostru este influențat instantaneu de emoțiile pe care le simțim.

Emoțiile sunt generate de convingerile noastre puternice, multe pe care le moștenim, altele pe care le absorbim de la cei care ne cresc în primii ani de viață.

S-au făcut experimente științifice care au arătat că expunerea ADN-ului uman în câmpuri emoționale puternice, a provocat reacții electrice instantanee. În cazul emoțiilor de vibrație înaltă, ca iubire sau recunoștință moleculele de ADN se dilatau, iar lanțurile de ADN se deschideau, se măreau, iar în cazul emoțiilor de furie sau frică, molecula de ADN se micșora, blocând astfel multe dintre codurile sale, prin contracția lanțurilor de ADN.

S-a demonstrat așadar empiric cum emoțiile, convingerile, sentimentele noastre pot modifica structura moleculelor de ADN și ordonarea lor în celule.  Toate aceste descoperiri, care au arătat că ADN-ul este modificat de energiile din exterior, stau la baza formării unei noi științe, care a fost denumită Epigenetică.

E important să reținem că ADN-ul nostru percepe aproape instantaneu ceea ce gândim și simțim. 

Prin această cunoaștere și prin cunoașterea tehnicilor care să ne ajute să ne identificăm și să lucrăm cu emoțiile și sentimentele noastre, noi ne putem modifica nu doar biologia, dar și realitatea care ne înconjoară, conform legii rezonanței.

Suntem energie pură care posedă informație, perfect integrată într-un sistem macrocosmic. Energie care vine de la Sursă. Indiferent că o numim Divinitate sau câmp cuantic

Merită vizionat acest documentar, pentru că împuternicește. Pentru că ne ajută să ne schimbăm percepția asupra puterii noastre de a schimba ceea ce dorim să schimbăm.  Atât în biologia noastră, cât și în realitatea noastră exterioară.

https://www.youtube.com/watch?v=WrCNQKbrAGc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Scroll to Top