Știai că inima ta îți poate vindeca durerile cronice?

Te-ai gândit vreodată la uimitoarea ta inimă, organul care pompează sângele dătător de viață, plin cu oxigen și nutrienți, în întregul nostru corp, după o schemă foarte precisă?  

“Inima este un organ senzorial și funcționează ca un centru sofisticat de codificare și procesare informațională care ne dă posibilitatea să învățăm, să memorăm și să luăm decizii funcționale independente.”, scrie Rollin McCraty, director de Cercetare al Institutului HearthMath, în lucrarea, Inima Energetică: Comunicare Bioelectromagnetică în și între Oameni.

Cercetătorii de la HearthMath au descoperit că inima umană, care nu este mai mare decât un pumn și cântărește în medie mai puțin de 300 de grame, posedă totodată și un nivel de inteligență mult mai ridicat decât al creierului nostru.  

Ei au mai descoperit că inima joacă un rol mult mai mare decât se credea în procesele noastre mentale, emoționale și fizice.

S-a dovedit că inima generează cel mai mare câmp electromagnetic din corp. Câmpul electromagnetic al inimii, măsurat cu ajutorul electrocardiogramului, este aproximativ de 60 de ori mai mare ca amplitudine decât cel al creierului, înregistrat de encefalogram.

O altă descoperire extraordinară este că, câmpul electromagnetic al inimii conține anumite informații sau codificări care sunt transmise în întreg corpul și înafara lui. 

Dar una dintre cele mai importante descoperiri ale cercetărilor din cadrul HearthMath este că emoțiile pozitive generate intenționat pot schimba această informație/codificare.

De aceea, recunoștința, compasiunea, iubirea, sau alte emoții pozitive  generate în inimă sunt transmise în întreg corpul, îar câmpul electromagnetic emite prin corpul fizic către persoane aflate în imediata apropiere a individului și chiar la distanță.

În cadrul unuia dintre cele mai recente studii HearthMath, cercetătorii au examinat posibilitatea existenței unui schimb de energie, în acest caz al interacțiunii inimă – creier, în una dintre cele mai intime relații interumane.

Un alt studiu extraordinar, Sincronizarea inimă-creier între mamă și copil a explorat potențialul măsurării interacțiunilor energetice inimă-creier care pot apare între mamă și copilul ei.

Cercetătorii au putut demonstra că undele generate de creierul mamei s-au sincronizat cu cele generate de inima copilului ei.  În acest experiment, copilul a stat pe genunchii mamei, fiind despărțit de mama doar printr-o pătură. 

A reieșit că atunci când mama și-a îndreptat atenția asupra copilului ei, ea a devenit și mai sensibilă la semnalele electromagnetice subtile generate de inima copilului… 

Cei de la HearthMath au creat una dintre cele mai simple și puternice tehnici de vindecare:

Tehnica coerenței inimă – creier

care declanșează în corp, în doar 3 minute:

  • peste 1300 de reacții biochimice binefăcătoare, care durează până la 6 ore, după ce ai terminat tehnica
  • reducerea substanțială a hormonilor de stres
  • auto-reglarea propriei biologii
  • vindecarea de durere
  • vindecarea altor afecțiuni nedureroase
  • longevitate
  • deschiderea căii către super-învățare sau super-memorie.

Dacă vrei să afli care sunt pașii acestei tehnici, dar și multe alte trucuri despre cum îți poți vindeca durerile cronice, te invit să te abonezi acum la mini-cursul gratuit prin e-mail, dând click pe link-ul de mai jos:

https://alinaroman.ro/minicurs/

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Scroll to Top