Cum depășești blocajele atunci când pui întrebări minții tale subconștiente

Testarea musculară este o modalitate descoperită în 1977 prin care poți accesa cunoașterea ascunsă în subconștient. Este metoda prin care lucrez de mulți ani folosind tehnicile energetice Emotion Code, Body Code și PSYCH-K – metode de eliberare a emoțiilor captive și a altor tipuri de dezechilibre energetice precum și introducerea în subconștient a afirmațiilor de autovindecare și de autosusținere.

Dacă nu ai citit încă articolul de pe blog Ce este testarea musculară și cum funcționează, te invit să-l citești și apoi să te întorci la acest articol.

Dacă ai citit deja despre testarea musculară ca modalitate de dialog cu mintea subconștientă și ai început să lucrezi cu ea, acest articol este pentru tine.

Testarea musculară este simplă, dar dacă abia ai început să o folosești și ești la începutul călătoriei tale de vindecare, ai putea întâmpina câteva obstacole.

Dacă te îndoiești de abilitățile tale, ori ai rezultate neclare sau nu ai încredere în rezultatele pe care le obții, ai mai jos o listă de trucuri care să te ajute să treci de blocaje.

Hai să vedem care ar fi principalele obstacole și soluțiile pentru ele:

  1. Neîncrederea în tine

Cea mai mare provocare pe care clienții mei care au citit cartea Codul Emoțiilor scrisă de dr. Bradley Nelson și au început să practice testarea musculară, urmărind instrucțiunile din carte, este că nu au încredere în abilitățile lor. 

Când ești la început, e posibil să pui sub semnul întrebării corectitudinea răspunsurilor pe care le primești. Dacă te îndoiești de abilitățile tale, e posibil ca rezultatele tale să devină neclare. 

Soluție Practica zilnică! Practicarea zilnică a testării musculare este cea mai bună cale de a te simți din ce în ce mai confortabil cu răspunsurile minții subconștiente. Pe măsură ce practici, devii din ce în ce mai încrezător în abilitățile tale și în răspunsurile pe care le primești de la mintea subconștientă. Încrederea în tine, credința că reușești și abilitățile tale sunt o călătorie pe care merită din plin să o faci! Poate că prinzând încredere în tine în această practică de lucru cu mintea subconștientă te va ajuta să-ți descoperi și alte abilități și puncte tari. 

  1. Ești distras de la ce ai de făcut

În timpul testării musculare, dacă ești distras de persoana din fața ta sau de ceea ce ai de făcut, e posibil să nu fii în stare să nu identifici corect unele răspunsuri. Testarea musculară și vindecarea energetică au nevoie de concentrare și asta se poate învăța și îmbunătăți. 

Soluție Înainte de a începe testarea musculară, ia-ți timp să te centrezi. Conectează-te la energia recunoștinței, pentru că ai la îndemână acest instrument minunat de conectare cu mintea subconștientă și pentru că poți lucra pentru tine sau pentru persoana pentru care lucrezi. Concentrează-ți atenția pe tine sau pe persoana pe care o testezi muscular și pe momentul prezent.

  1. Folosirea unei forțe prea mari

Când testezi muscular, poate părea că ai nevoie să aplici o presiune mare asupra ta sau asupra persoanei pe care o testezi. Dar prea multă presiune poate dăuna obținerii unor răspunsuri corecte. Când aplici prea multă forță, poți acoperi un răspuns ‘puternic’ și îl poți confunda cu un răspuns ‘slab’, iar asta îți poate afecta abilitatea de a obține răspunsuri clare. 

Soluție  Folosește o atingere ușoară. Fii blând cu tine sau cu persoana pe care aplici testarea musculară. Unii numesc presiunea potrivită pentru testarea musculară ‘putere de bebeluș’ — aplicând presiune ca și când ai puterea unui copil micuț. Vei avea nevoie de puțină practică, dar pe măsură ce o să obții răspunsuri din ce în ce mai ușor aplicând doar o presiune ușoară, îți va veni din ce în ce mai simplu.

  1. Răspunsuri analizate prea mult

Analiza exagerată a răspunsurilor obținute în timpul testării musculare e foarte frecventă, la început, pentru că suntem obișnuiți să analizăm permanent. Doar că, în acest caz, această analiză exagerată ne poate impacta negativ abilitatea de a primi răspunsuri concludente sau de a avea încredere în răspunsurile primite. Dacă ești prea prins în minte, nu vei putea să-ți asculți așa ușor intuiția. Asta se întâmplă în toate aspectele vieții noastre iar vindecarea energetică nu e diferită.

Soluție  Mută-ți atenția de la minte la inimă! Înainte să începi, relaxează-te, meditează și cere susținerea Divinității. În loc să te concentrezi pe testarea în sine, concentrează-te pe tine sau pe persoana pe care o testezi. Mutând focusul de la aspectele tehnice ale testării musculare la ceea ce simți, la interiorul tău, intuiția te va ghida și îi va permite minții tale subconștiente să-ți vorbească!

  1. Deshidratare

Corpurile noastre sunt făcute din 60% apă, de aceea hidratarea este importantă pentru majoritatea funcțiilor corpului nostru! Dacă tu sau cel pentru care lucrezi sunteți deshidratați, acest lucru va avea un impact direct asupra abilității  de a detecta clar răspunsurile testării musculare. Apa joacă un rol esențial în corp, ajutându-ți articulațiile să funcționeze ușor, iar atunci când nu ești hidratat, corpul tău nu îți poate da răspunsuri ușor la testarea musculară.

Soluție  Aici e simplu. Ai grijă de tine și asigură-te că bei zilnic suficientă apă. Recomandă-le și celor pentru care testezi muscular să fie hidratați pe tot parcursul zilei, atunci când vă întâlniți să lucrați.

  1. Somnul insuficient

Somnul este extrem de important pentru funcțiile cognitive și pentru sănătatea corpului! Dacă nu te odihnești suficient, abilitatea ta de testare musculaă este foarte afectată. 

Soluție Odihna suficientă ajută la menținerea imunității, a sănătății mentale, a sănătății inimii și nu numai. În plus, după o noapte de somn odihnitor, șansele de a obține răspunsuri clare la testarea musculaă cresc considerabil. Deci, atât pentru sănătatea ta cât și pentru abilitățile de vindecare energetică, asigură-te că te odihnești suficient.

  1. Emoții captive și alte dezechilibre energetice

Anumite emoții captive sau dezechilibre energetice te pot face mai puțin receptiv la energia pozitivă și mai puțin deschis la a primi răspunsurile testării musculare.

Soluție   Dacă simți că emoțiile captive sau alte dezechilibre energetice te blochează să obții răspunsuri clare la testarea musculară, poate că ar fi potrivit să programezi o sesiune energetică de eliberare cu un practician Emotion Code sau Body Code, care să eliberez pentru tine aceste aspecte specifice.

Îți recomand cu mare căldură să citești cartea Codul Emoțiilor, scrisă de dr. Bradley Nelson, care descrie în detaliu diverse tipuri de testare musculară, dar și o metodă simplă, care folosește testarea musculară, prin care poți identifica și elibera emoții nerezolvate captive.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Scroll to Top