Ce este testarea musculară și cum funcționează

Știai că mintea ta subconștientă are toate răspunsurile referitoare la tot ce ți s-a întâmplat și cunoaște care îți sunt nevoile emoționale și fizice? 

Și că există o modalitate simplă prin care îi poți pune cu ușurință întrebări? Această metodă se numește testare musculară și a fost descoperită în 1977.

Testarea musculară este o modalitate de a pune întrebări minții subconștiente și de a obține răspunsuri despre nevoile corpului. Testarea musculară este derivată din kinesiologie, care studiază răspunsul mușchilor la stimuli. Este folosită ca un mecanism de biofeedback și poate identifica factorii stresori din interiorul și din afara corpului. 

Premisa principală a oricărei practici de vindecare energetică este că, corpul trece prin schimbări în energie asociate cu idei diferite. Corpul exprimă acea energie în feluri diverse care pot fi măsurate, prin răspuns negativ sau pozitiv. În baza acestor schimbări energetice și a acestor reacții, testarea musculară ne permite să aflăm informații valoroase despre nevoile stării noastre de bine.  

Mintea subconștientă înmagazinează informații despre experiențele trecute, amintiri, credințe și multe altele. Ea știe cu exactitate ce se întâmplă din punct de vedere fizic și emoțional și accesând această cunoaștere, poți afla foarte multe despre ce ai nevoie pentru o sănătate și stare de bine optime.

Pașii pentru testarea musculară sunt următorii:

 1. Alocă-ți timp pentru a te centra pe tine și setează-ți o intenție pozitivă pentru rezultatele pe care vrei să le obții
 2. Cere puterii divine ajutor și susținere 
 3. Determină ce anume vei testa:
  • Pe tine însuți: autotestarea musculară înseamnă că vei pune întrebări despre propria minte și propriul corp și vei face testarea musculară pe tine însuți. 
  • Pe cineva care este prezent: în acest caz vei pune întrebări despre nevoile altcuiva și vei testa răspunsul muscular al acelei persoane. 
  • Substituire de persoană: testarea prin substituire de persoană presupune că vei pune întrebările pentru altă persoană, dar vei face testarea musculară pe tine însuți. Pentru asta vei avea nevoie mai întâi de permisiunea persoanei și apoi vei confirma că poți face testarea musculară în beneficiul acelei persoane. Pentru aceste evaluări inițiale, vei spune “Sunt (numele persoanei” și vei determina dacă obții un răspuns muscular pozitiv. Apoi, pur și simplu, vei pune întrebări, menținând intenția de a afla răspunsurile pentru acea persoană, în timp ce te autotestezi muscular.  Asta înseamnă că poți lucra energetic pentru cineva care se află la distanță, sau pentru cineva care nu poate fi testat dintr-un motiv sau altul.  
 4. Decide ce informații vrei să obții.
 5. Asigură-te că formulezi întrebările astfel încât răspunsul poate fi doar da/nu, sau adevărat/fals. 
 6. Alege modalitatea de testare musculară pe care o vei folosi. De exemplu:
  • Testul balansului corporal: Stând în picioare sau așezat, fără ca spatele să fie sprijinit de ceva. Pune întrebări și observă dacă te miști înainte sau înapoi.
  • Testul celor 2 inele: Formează 2 inele închise cu 2 degete de la fiecare mână, înlănțuite unul de altul. Trage cu blândețe de cele două inele. Răspunsul în acest caz va fi afirmativ, dacă inelele nu se desfac sau negativ dacă inelele se desfac. 
  • Testul cotului: Îndoaie-ți brațul într-un unghi de 90 de grade, cu cotul apropiat de corp și palma îndreptată în jos, paralelă cu podeaua. Apasă cu blândețe pe antebraț, la un deget de încheietura mâinii. Răspunsul în acest caz va fi afirmativ, în cazul în care antebrațul rămâne în aceeași poziție sau nu, dacă mâna va coborî. 
 7. Pune întrebarea și observă răspunsul corpului. Pentru a înțelege ce mișcare corespunde cu răspunsurile afirmative și negative, e important să testezi câteva întrebări al căror răspuns îl știi deja. De exemplu, ai putea întreba “Sunt născut pe data de …?” și observă răspunsurile pe care le primești.
 8. Testează de mai multe ori și formulează diverse întrebări în feluri diferite, pentru ca să te familiarizezi cu abilitățile tale de testare musculară. 
 9. Experimentează fiecare pas și observă ce simți! 

Urmând pașii de mai sus, vei începe să experimentezi diferența dintre un răspuns puternic (pozitiv) și unul slab (negativ). Când îți accesezi mintea subconștientă, punându-i întrebări diferite la care răspunde cu ‘da’ și ‘nu’, mușchii îți vor răspunde fie rămânând puternici la întrebări la care răspunsul este adevărat, fie slăbindu-se la întrebări la care răspunsul este fals. Vei învăța să descifrezi rapid și corect aceste răspunsuri. 

Testarea musculară poate fi folosită de sine stătător, pentru a obține răspunsuri despre lucruri de care corpul și mintea ta au nevoie sau ar trebui să evite. 

Dar, poți face mai mult de atât, combinând testarea musculară cu tehnici energetice puternice, ca Emotion Code, Body Code sau PSYCH-K. Aceste metode naturale de vindecare ajută la eliberarea emoțiilor și a altor dezechilibre energetice precum și la introducerea în mintea subconștientă a unor convingeri de autosusținere și vindecare, pentru a vindeca diverse dureri fizice și emoționale dar și dificultăți în conectarea cu sine și cu alții și multe altele.  

Oricine poate folosi testarea musculară pentru că este foarte simplă. Cele mai importante aspecte pentru a folosi testarea musculară sunt practicarea și încrederea. Practica regulată este cea mai rapidă cale de a învăța testarea musculară. Încrederea în tine, stabilirea clară a celor mai bune intenții și puterea ta superioară te vor ajuta să reușești. 

E oarecum normal la început să te îndoiești de răspunsurile obținute, dar pe măsură ce continui să practici, vei deveni repede priceput în testarea musculară și vei căpăta încredere în abilitățile tale.

Testarea musculară poate deveni o metodă simplă de a măsura răspunsurile corpului tău referitor la orice aspect fizic și mental al stării tale de bine.  Nu ai nevoie de niciun echipament, nu costă nimic și o poți face oricând! 

În cursul meu gratuit publicat recent pe noul meu canal de youtube, găsești mult mai multe detalii despre cum funcționează mintea ta subconștientă, despre cum îi poți accesa cunoașterea cu ajutorul testării musculare, dar mai ales poți începe să o practici, vizionînd cursul.

[Sursa: Cursul gratuit Comunicarea cu mintea subconștientă prin autotestare musculară]

Este incredibil cât de multe poți afla și cât de multe poți schimba la nivel profund, învățând testarea musculară.

Ești pregătit să afli ce se află în adâncurile minții tale subconștiente? 

2 thoughts on “Ce este testarea musculară și cum funcționează”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Scroll to Top