Curs Autovindecare energetică prin programarea minții subconștiente

De Alina Roman Fără categorie
Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

Cursul explorează în detaliu tehnica programarea inimă – respirație, o tehnică de introducere rapidă a afirmațiilor de autosusținere în mintea subconștientă.

Tehnica programării inimă-respirație este cea mai simplă dintre tehnicile energetice create de olandeza Marina Riemslagh. După ce a lucrat ani de zile împreună cu Rob Williams, creatorul tehnicilor PSYCH-K, ea s-a desprins de acesta și a îmbunătățit tehnicile, ducându-le la nivelul următor, simplificându-le, pentru a fi și mai ușor de folosit în autoterapie. Ea și-a numit tehnicile energetice Live the Connection.

Tehnicile PSYCH-K, din care provin tehnicile Live the Connection sunt tehnici energetice de echilibrare a afirmațiilor de autosuținere în mintea subconștientă care folosesc autotestarea musculară.  Ele au fost create de către psihoterapeutul Rob Williams, împreună cu epigeneticianul Bruce Lipton, autorul cunoscutei cărți Biologia credinței, în cadrul Institutului PSYCH-K din Statele Unite.

Înainte de a ajunge să creeze aceste tehnici energetice, timp de 5 ani, practicând psihoterapia în cabinetul său, Rob Williams a observat că, deși pacienții săi făceau conștientizări valoroase, nu reușeau să își rezolve problemele emoționale.

Studiind legile de funcționare a minții subconștiente, el a realizat că era necesar ca schimbările produse în mintea conștientă să fie în acord cu schimbările produse în mintea subconștientă, pentru ca pacienții să se poată vindeca.

Astfel au luat naștere tehnicile energetice PSYCH-K, prin intermediul cărora mintea subconștientă preia ca adevărate afirmații de autosusținere foarte rapid, fără a mai fi necesar să repetăm afirmațiile timp de 28 de zile, așa cum alte studii au arătat.

Tehnica programării inimă-respirație este cea mai simplă dintre tehnicile energetice create de Marina Riemslagh. Deși este foarte simplă, este o tehnică foarte eficientă.

Am folosit tehnicile PSYCH-K și Live the Connection de-a lungul anilor, alternându-le cu succes cu tehnicile Codul Emoțiilor și Codul Corpului, care folosesc și ele autotestarea musculară.

Pentru participarea la acest curs este important să parcurgi cu atenție cursul gratuit Comunicarea cu mintea subconștientă prin autotestarea musculară de pe canalul de youtube @Emotii_AlinaRoman:

https://www.youtube.com/watch?v=jC2ztuww1HI&t=831s

Practicând metoda de autotestare musculară zilnic timp de 2- 3 minute pentru o perioadă de 1 – 2 săptămâni, tehnica programării inimă respirație va fi extrem de simplu de aplicat.

Arată mai multe

Conținut curs

Modul 1 Ce este Tehnica Programării Inimă – Respirație și cum este folosită autotestarea musculară în aplicarea ei

 • Înregistrate sesiune live pentru Modul 1
  01:51:11
 • Principiile de bază ale mecanismelor minții subconștiente și diferențele dintre mintea conștientă și mintea subconștientă, rolul durerilor în viața noastră și tipuri de dureri
  00:00
 • Ce este Tehnica Programării Inimă – Respirație și cum este folosită autotestarea musculară în aplicarea ei. De ce Tehnica Programării Inimă-Respirație poate fi folosită foarte ușor ca autoterapie
  00:00
 • Pașii Tehnicii Programarea Inimă-Respirație, pentru ca tehnica să aibă efecte maxime în echilibrarea energetică
  00:00
 • Cele 5 criterii de formulare a unei afirmații de autosusținere, pentru ca să fie ușor preluată și înțeleasă de câtre mintea subconștientă – exemple și practică de grup
  00:00
 • Model de rugăciune creată conform legilor divine explicate în cartea Secretele pierdute ale rugăciunii – Gregg Braden
  00:00
 • Teme de studiu și practică individuală
  00:00

Modul 2 Formulări afirmații de autosusținere pentru credința în vindecare și modalitatea de ajutare a minții subconștiente de a înțelege ceea ce dorești cu mintea conștientă

Modul 3 Practicarea tehnicii programării inimă-respirație pentru diverse tipuri de afirmații de autosusținere

Modul 4 Practicarea tehnicii programării inimă-respirație pentru vindecarea unor afecțiuni și boli. Echilibrarea energetică a aurei și a chakrelor cu ajutorul tehnicii programării inimă-respirație

Modul bonus Seminar înregistrat Inteligența Emoțiilor Tale
• înregistrare video de 2 ore a seminarului despre inteligența emoțiilor noastre ținut de către Alina Roman live, în 2013.

Translate »
Scroll to Top